Archiwum

• Spotkanie informacyjne

Spotkanie informacyjno-promocyjne związane z realizacją projektu "Badam, poszukuję, odkrywam – lokalny program rozwoju edukacji", który będzie realizowane w okresie od 01.07.2014r do 30.09.2014r.
    Spotkanie odbędzie się dn. 3 lipca 2014r. o godzinie 17.30 w siedzibie stowarzyszenia ,,WIATR” w DL w Wietrznie.

• Sylwester 2013-14

Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Wsi Wietrzno WIATR zaprasza na ZABAWĘ SYLWESTROWĄ do sali KORONA Równe – Kopalnia. Szczegóły: Sylwester

• Ferie Zimowe 2015

Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Wsi Wietrzno ,,WIATR”  w dniach od  03.02.2015r. do  13.02.2015r.  organizuje ,,FERIE 2015” na które serdecznie zaprasza dzieci ze Szkoły Podstawowej oraz  Gimnazjum w Wietrznie.

• Zaproszenie do świetlicy

Zapraszamy do udziału w projekcie "Świetlica – moje miejsce”. Głównym celem programu jest zapewnienie dzieciom ze szkoły podstawowej  (8-13 lat) miejsc, w których będą mogły uczestniczyć w zajeciach edukacyjnych i rozwijać się intelektualnie.
    Projekt Stowarzyszenia "WIATR” nosi tytuł: "DZIAŁAM- POSZUKUJĘ  - ODKRYWAM”. Będzie realizowany w pomieszczeniach w Domu Ludowym

• Podziękowania

Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Wsi Wietrzno „Wiatr”, prowadzące Gimnazjum w Wietrznie, Dyrekcja , Rada Pedagogiczna Gimnazjum, składają serdeczne podziękowania wolontariuszom Grupy Żywiec S.A

• Podziękowania

Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Wsi Wietrzno „Wiatr” serdecznie dziękuje wszystkim, którzy przyczynili się do wyremontowania  pomieszczeń  w budynku Gimnazjum w naszej miejscowości. W szczególności dla Panów Burmistrzów: Marka Góraka i Andrzeja Bytnara, Wolontariuszy  GŻ S.A oraz Przyjaciół  i Członków  Stowarzyszenia.

• Półkolonia dla dzieci

Od 04.08.2014r. do 08.08.2014r. będzie organizowana ,,PÓŁKOLONIA” dla dzieci w ramach Programu "DZIAŁAM- POSZUKUJĘ - ODKRYWAM"

• Projekt realizowany przez Stowarzyszenie "Wiatr"

Projekt "Badam, poszukuję, odkrywam – lokalny program rozwoju edukacji" finansowany przez  FIO i MPiPS

• PÓŁKOLONIA REKREACYJNO-SPORTOWA

Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Wsi Wietrzno ,,WIATR”  od 28.07.2014r. do 01.08.2014r. realizuje zadanie publiczne "Sport to zdrowie – mądre słowa w krótkiej mowie”  powierzone do realizacji przez Gminę Dukla.