Ferie 2015

Kolejny już raz Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Wsi Wietrzno ,,WIATR” zorganizowało w dniach od 03.02.2015r. do 13.02.2015r. ferie , na które zaprosiło dzieci ze Szkoły Podstawowej oraz Gimnazjum w Wietrznie. Ferie były organizowane w ramach programu ,,Świetlica- moje miejsce” . Jak zawsze program ferii był bardzo atrakcyjny. W pierwszym tygodniu zorganizowano wyjazdy dzieci i młodzieży do teatru w Rzeszowie, do ARTkina i na basen w Krośnie. W drugim tygodniu zorganizowano zajęcia o charakterze artystyczno-sportowym - taniec, aerobik dla dziewcząt, Crossfit dla chłopców, nauka samoobrony, różne gry zespołowe, zajęcia plastyczne dla grupy młodszej. Zajęcia były prowadzone codziennie w godzinach od 10.00 – 15.00 przez grupę studentek z Programu Wolontariatu Studenckiego ,,PROJEKTOR”.

Stowarzyszenie  ,,WIATR” dziękuje za współpracę i zaangażowanie wszystkim nauczycielom , którzy bezinteresownie sprawowali opiekę nad dziećmi podczas wycieczek , Dyrekcji Szkoły Podstawowej w Wietrznie za użyczenie sprzętu sportowego niezbędnego do prowadzenia zajęć o charakterze sportowym!

Galerie zdjęć